Martin fik sin sansal

Crympe fandt mobiltelefon!

 Af borgerjournalist Flemming Cornelsen, Rødekro     | 10. jun. 2008 KL. 10:46 |

I Hellevad havde Benjamin Mikkelsen tabt sin mobil telefon på "Gustes Eng" og hans mor ringede derfor til Frits Hendriksen, for at se om hans hund Kitte der er 11år kunne finde den.

Kitte og Frits havde før været ude på lignende opgaver, hvor de bl.a. har fundet briller. Så han tog turen fra Foldingbrovej i Rødekro, til Hellevad sammen med hans datter Lotte, hendes hund Crympe og Kitte der er mormor til Crympe der er 2 år.

Først fik Kitte lov at prøve, men efter 5 minutter fik Lotte over talt sin far til at prøve med Crympe, der efter kort tids søgning markerede hvor mobil telefonen lå, for den har heldigvis ikke lært at samle op, hvilket kunne have givet en ødelagt telefon, så Benjamin blev glad og Frits må jo nok regne med at blive mobbet lidt af Lotte.

Familien på Foldingbrovej der består Af mor Susanne, faderen Frits og Lotte, er alle medlemmer i Haderslev Politihundeforening.

I sommerferien skal Lotte og Crympe til Vallensbæk på Ungdomslejr for at lære en masse hundekunster og være sammen med andre unge hundeglade mennesker. Hendes drøm er at blive hundefører ved Politiet, med den entusiasme hun har skal det nok lykkes om nogle år, for hun er jo kun 17 år.

På billedet viser Lotte et af sine hundekunster, Crympe er hoppet op på ryggen af hende.

http://www.jv.dk/artikel/430009:Mit-Aabenraa--Crympe-fandt-mobiltelefon