Kennel Crympe består af Susanne, Frits, Lotte og Rasmus. Vi har i foråret 2012 ansøgt om kennelmærke, men har beskæftiget os med avl af schæferhunde siden 2002.

Vi er medlem af Schæferhunde Klubben for Danmark, Dansk Politihunde Forening og Dansk Kennel Klub. 

Susanne har siden starten af 70'eren beskæftiget sig med hundetræning. Hvor hun startede i DCH (Dansk Civile Hundeføreforening), siden da er det blevet til et medlemskab af Dansk Politihundeforening (PH) i 1978 og frem til nu. Samt medlemskab af Schæferhundeklubben for Danmark siden 2003. Susanne har haft trænet 4 schæferhunde op igennem hendes karrigere og er nu igang med den 5. Hun har bl.a. haft 2 hunde i vinder klassen (højeste klasse i PH). Hendes forrige tæve, Hajen Pixi, opnåde patrulje klassen i PH samt en BHP1 i schæferhundeklubben. Susanne træner nu i schæferhunde klubben med hendes nye tæve, Hajen Fucking Snot, som er lidt over et år gammel. 

Frits har været medlem af PH siden sidst i 80'erne, og har trænet schæferhunde siden midt i 80'erne. Han har haft to hunde, hvor hans første tæve opnåede at kommer i vinder klassen. Det er denne tæve, Hajen Kitte, vi påbegyndte vores avl på, og hendes linjer er i alle vores nuværende hunde. 

Lotte har været medlem af Schæferhundeklubben siden 2006, hvor hun fik hendes første hund, Hajen Crympe. Inden da har Lotte været med til træning både i PH og Schæferhundeklubben siden hun var lille.

Kennel Crympe er opstået efter et flere årrigt godt samarbejde med en anden kennel, dette har givet os mod på at få vores eget navn. Vores grund id'e og vores fokus er, at avle sunde og stabile arbejdesglade hunde, som både fungere i hjemmet og på træningsbanen. Vi priotere tiden med vores hvalpe meget højt, og har derfor ingen planer om, at have mere end to kuld hvalpe om året. Vi har planer om, at avle vidre ud fra Hajen Crympe's blodlinjer, og derme gøre Crympe til stammor for vores kennel. 

Der skal lyde et kæmpe TAK til vores handler, Amalie, som de sidste 10 år har hjulpet os med udstilllingstræning og været med på div. skuer. Vi er dybt taknemmelig for alt din hjælp.

Samtiddig skal der også lyde et kæmpe tak til alle dem, som igennem tiden har hjulpet os med alt lige fra hundetræning til pasning. Intet ville kunne fungere uden den hjælp.    

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du ligger inde med et eller flere spørgsmål. 

Lotte med Hajen Crympe

Susanne med Hajen Fucking Snot

Frits med Crympe Barca (Tito)