Hvalpetræf 2019

Afholdes d. 8 juni kl 13.00

Hvalpetræf 2018

Vi samlede i juni hvalpene fra vores A, B, C, D, G, F kuld, samt det F kuld vi har lavet med en anden kennel. Vi havde en rigtig hyggelig dag, som bestod af sjove lege, grill, træning og hyggeligt sammenvær.
Vi var en lille flok i år i forhold til 2017, men det var super skønt at se så dem som kom.
Kæmpe tillykke skal det lyde til Ulf og Luna (Crympe BH) som blev dette års vinder at vores konkurrence. 

Hvalpetræf 2017

Vi samlede i juni hvalpene fra vores A, B, C, D kuld, samt det F kuld vi har lavet med en anden kennel. Vi havde en rigtig hyggelig dag, som bestod af sjove lege, grill, træning og hyggeligt sammenvær.
Vi var en kæmpe flok i år, og det var super skønt at se så mange hvalpe fra alle vores kuld. 
Kæmpe tillykke skal det lyde til Jørgen og Dunja (Crympe Dejlig) som blev dette års vinder at vores konkurrence. 
Igen i år var vi naturligvis glad for, at alle hvalpekøbere synes de havde fået den bedste hund. Mere kan vi ikke forlange som opdrættere.

 

Hvalpetræf 2016

Vi samlede i juni hvalpene fra vores A og B kuld, samt det F kuld vi har lavet med en anden kennel. Vi havde en rigtig hyggelig dag, som bestod af sjove lege, grill, træning og hyggeligt sammenvær. Vi synes det var rigtigt sjovt, at se hvordan vores hvalpe havde udviklet sig. Sjovt at hører, hvordan de forskellige hunde havde det, og frem for alt, var vi naturligvis glad for, at alle hvalpekøbere synes de havde fået den bedste hund. Mere kan vi ikke forlange som opdrættere.